Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

Noho kaohi i kāu mau hālāwai Pūnaewele me nā pono hana hālāwai pūnaewele

Ke loli nei ka honua a puni mākou. A wikiwiki! Pehea e mālama ai i kekahi? Hoʻokahi ala ma ka ʻapo ʻana i nā ʻenehana hou e like me nā pono hālāwai hālāwai pūnaewele.

Eia kahi laʻana: Ke kāhea ʻana o ka ʻaha kūkā. I nā lā mua o ke kūkā kamaʻilio ʻana, ʻaʻole i hiki i nā mea kāhea ke komo i kahi mea ʻē aʻe akā kahi helu helu helu a me ke code, a ua lawa kēlā. ʻAʻole ʻoi aku ka lōʻihi: Loaʻa i nā poʻe o ka ʻaha kūkā ke koho e kāhea mai kā lākou kamepiula, a hiki i nā kamepiula a me ka kaʻana like ʻana o nā palapala.


Mea Hana Halawai Online

Na FreeConference.com's Online Meeting Tools i hoʻoponopono i kēia kaʻina hana i hiki i kekahi ke mālama maʻalahi i ka hālāwai kūkā. Loaʻa i kāu moʻokāki FreeConference.com kahi loulou hoʻolaʻa hiki iā ʻoe ke hoʻohana e hoʻomaka a hui pū i kahi hālāwai kūkā ma kahi manawa. Hiki iā ʻoe ke kaʻana like i nā faila a i ʻole nā ​​palapala me ka pilikia ʻole a i ʻole ka hoʻonohonoho ʻana: E waiho wale iā lākou i loko o ka pukaaniani kamaʻilio no nā poʻe ʻē aʻe e hoʻoiho. A i ʻole kaʻana like i kou pale e hele i nā mea kūʻai aku ma o kahi pūnaewele a hōʻike i nā polokalamu hou.

E ʻōlelo mākou he hōʻike koʻikoʻi kāu e hiki mai ana, a makemake ʻoe e hōʻoia i ka mākaukau a mākaukau nā mea a pau e hele. E hoʻouna i kāu loulou i hoʻolaʻa ʻia a haʻi i ka poʻe a pau i ka wā e komo ai. He kūpono no ka noʻonoʻo ʻana a i ʻole e hōʻoia ʻoe aia ʻoe ma ka ʻaoʻao hoʻokahi! E hoʻohui i kahi pae ʻē aʻe o ka launa pū ʻana ma o ka lawe ʻana i nā webcams i loko o ka hui.

Eia kekahi mau ala e hiki ai iā ʻoe ke hoʻokō i nā hāmeʻa hui pūnaewele i kāu ʻike hālāwai kūkā:

  • Pākuʻi pow-wows
  • Nā kau hoʻomaʻamaʻa
  • Demo polokalamu
  • Nā nīnauele hana
  • ʻO ka hoʻonohonohoʻana

No ke aha e hoʻāʻo ʻole ai i nā hāmeʻa hui pūnaewele mai FreeConference.com i kāu kau hālāwai kūkā? ʻIke ʻia nā pōmaikaʻi, a pau ka hoʻohana ʻana.

ʻAʻohe kau waihona? Kakau inoa i kēia manawa FREE!

[ninja_form id = 7]

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao