Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

Pehea e hoʻonohonoho ai i kahi Kūlana Kūpono Kūpono Kūpono Pūnaewele

Pono ʻoe e kākau inoa no kahi moʻokāki mea hoʻohana i ka hoʻonohonoho ʻana i kahi Web-Scheduled FreeConference
1: E hoʻoholo i kāu mau kikoʻī FreeConference, me ka lā kelepona a me ka manawa, ka helu o nā laina kelepona no kāu poʻe i komo (a hiki i 150), a me ka nui o ka manawa e pono ai (a hiki i 4 mau hola).
2: E hōʻoia ʻoe e kau inoa ma ka pūnaewele FreeConference a koho i ke pihi 'SCHEDULE' mai ka mea hana.
3: ʻO kā mākou kikowaena pūnaewele e lawe iā ʻoe i ke kaʻina hana i kēlā me kēia ʻanuʻu. E koho mua
'Web-Scheduled Standard' e like me ke ʻano o ka hālāwai kūkā.
4: ʻOiai e hoʻonohonoho ana i kahi hālāwai kūkā, e ʻike ʻoe i kahi Meter Holomua ma ka ʻaoʻao ʻākau o kāu pale (e hōʻike ʻia ma lalo). Ke hoʻopau ʻoe i kahi ʻanuʻu i ke kaʻina hana, e nānā ʻia a e hoʻopili ʻia ka kikoʻī o ka hālāwai kūkā.

Inā pono ʻoe e hoʻololi i kekahi kikoʻī i ka wā e hoʻonohonoho ai i kāu FreeConference, kaomi wale i kāna loulou ʻulaʻula a hana i kāu mau loli. Ma hope o ke kaomi ʻana i ke pihi 'Next', e koho ʻoe i kahi āu i haʻalele ai i ka hoʻonohonoho ʻana.

E hele mai ʻoe i kahi pale hōʻoia kahi e pono ai ʻoe e kaomi i ke pihi 'Confirm This Conference' e laka i kāu FreeConference. Ke hōʻoia ʻoe, e ʻike ʻoe i kahi ʻaoʻao 'Congratulations' a loaʻa iā ʻoe kahi leka uila hōʻoia mai iā mākou. Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke nānā i nā FreeConferences e hiki mai ana ma ka ʻaoʻao Conference Manager (pono ʻoe e hoʻopaʻa inoa ma ka pūnaewele pūnaewele, a laila kaomi i ke pihi 'MANAGE' ma ka pae hoʻokele luna).

Ma ka lā a me ka manawa i koho ʻia, pono e kāhea nā mea a pau e komo i ka ʻaha kūkā i ka helu kelepona i hāʻawi ʻia e kā mākou pūnaewele. E koi ʻia ka ʻōnaehana automated no kahi code komo. Hiki i kēlā me kēia mea kelepona ke hoʻohana i ke code komo komo. Eia naʻe, inā makemake ʻoe e hoʻohana i ka Organizer Conference Controls ma ka FreeConference, pono ʻoe e komo i ka Organizer Access Code.

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao