Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

Nā Nūhou Pūnaewele FreeConferensi: The New York Times, Malaki 13, 2003

"32 mau hoaaloha ma ke kelepona: Paipai ʻia ka huli ʻana," na Sarah Milstein

"Manuahi" a "maʻalahi" ʻaʻole nā ​​huaʻōlelo a ka hapanui o ka poʻe e launa pū me nā kāhea kūkā kamaʻilio. Akā e hoʻololi paha ʻo FreeConferensi i kēlā.

Ma hope o ka hoʻonohonoho ʻana i kahi moʻokāki FreeConferensi ma www.freeconference.com, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kahi ʻaha kūkā a hiki i 32 ka poʻe e kelepona ana, a koho iā ia ma ke ʻano he kamaʻilio, i hiki i nā poʻe āpau ke kamaʻilio, a i ʻole kahi hoʻolaha hoʻokahi ala, kahi wale nō mea e kelepona ai. hiki ke ʻōlelo. Hiki i nā mea komo ke hoʻomaopopo ʻia e kahi leka uila e hāʻawi iā lākou i ka helu helu helu a me ke code komo. Hiki ke hoʻonohonoho ʻia i nā kāhea ma ke kala o ka manawa. ʻAʻohe palena manawa.

Hiki i nā kānaka ma nā wahi āpau o ka honua ke hana, a uku lākou i ka mea ʻē aʻe ma mua o ka uku mamao lōʻihi maʻamau no ke kāhea ʻana i ka helu dial-in.

Wahi a Freeconferensi ʻaʻole ia e kūʻai aku i ka ʻike e ʻohiʻohi ai e pili ana i nā mea hoʻohana. Hoʻohui ʻia nā manaʻo ʻikepili, i hāʻawi i ka lawelawe, loaʻa kālā ma o ka hoʻoulu ʻana i ke kaʻa kelepona ma o nā pūnaewele kelepona maʻamau. Hāʻawi ka ʻoihana i nā pono hana i nā ʻoihana kelepona a loaʻa ka pākēneka o ka loaʻa kālā mai nā kelepona mamao loa i hiki mai ma o kāna hāmeʻa.

He aha inā makemake ʻoe e ʻae i nā poʻe kāhea e kāhea manuahi? Hoʻolālā ʻo Freeconferensi e hoʻolako i kēlā lawelawe i loko o nā mahina e hiki mai ana, no kahi uku.

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao