Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

Hana ʻo FreeConferensi me Evernote

I mea e maʻalahi ai ka hoʻomanaʻo ʻana i kāu mau memo kelepona a me nā kūkākūkā, ma mua, i ka wā, a i ʻole ma hope o kāu kelepona ʻana. Kākau i kahi memo kikokikona, ʻoki i kahi ʻaoʻao pūnaewele, paʻi kiʻi, a i ʻole kiʻi kiʻi kiʻi. E mālama pono i kāu mau ʻaha kūkā a e ʻimi wikiwiki i nā memo, nā mea āpau i loko o ka palapala like.
hiʻona

  • E hoʻonohonoho: Hoʻouna ʻia nā ʻike o ka hālāwai kūkā i hoʻonohonoho ʻia, nā kiʻi, nā screenshots, a me nā memo i kāu puke FreeConference i loko o ka app Evernote.
  • Huli: Hoʻonohonoho lawelawe ʻia nā kiʻi a me nā memo, papa inoa ʻia, a ʻimi ʻia. Hiki ke ʻimi ʻia nā kikokikona i paʻi ʻia a i kākau lima ʻia i loko o kāu mau kiʻi a me nā memo ma kāu waihona hālāwai kūkā; hiki iā ʻoe ke ʻimi ma nā huaʻōlelo, nā poʻo inoa, a i ʻole nā ​​hōʻailona.
  • Record: Ke hoʻohana nei ʻoe i ka mea hana ʻo FreeConference Recoding, e hoʻouna aunoa ʻia kahi loulou i kāu faila MP3 i kāu puke noke FreeConferensi.

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao