Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

FreeConference.com kahi mea kākoʻo haʻaheo o ICF Advance 2016

Haʻaheo a hauʻoli ʻo FreeConference.com i ke kākoʻo ʻana i ka International Coaching Federation Advance: Science of Coaching.

E mālama ʻia ka ʻaha kūkā ma Tempe, Arizona ma Kepakemapa 15 a hiki i Kepakemapa 17.

ʻO ICF Advance 2016: He manawa kupaianaha ka ʻepekema o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana no ke aʻo ʻana i nā loea a me nā loea, e hāʻawi ana i nā ʻike hohonu i ka wā o 2½ mau lā. Hoʻohiki ia e lilo i ʻike hoʻokipa no nā poʻe a pau i hele mai. Ua hiki ke kau inoa, akā inā makemake ʻoe e aʻo hou e pili ana i ka ʻaha kūkā, e kipa i kā lākou pūnaewele.

E hele ana? E hōʻoia ʻoe e kū ma ko mākou hale hoʻokipa no kahi demo manuahi a me kahi swag leʻaleʻa!

Na ka ICF ke kuleana no kekahi mau hoʻokō kupaianaha, a ua makemake ʻo FreeConference.com e komo.

Ua ʻike mākou i ka moʻolelo o Coach Thomas Leonard a me ICF he mea hoʻoikaika nui loa: He mea weliweli ka hoʻomaka ʻana ma ke ʻano he kumu waiwai ʻole no nā kumu aʻoaʻo e kākoʻo kekahi i kekahi i loko o kahi kūlana maikaʻi a hoʻoikaika i ke ola, a laila e ulu aʻe i 20,000 lālā mana. Auwe!

Kākoʻo ʻo FreeConference.com i ka hana a ka International Coaching Federation; ke nānā aku nei ka ICF Advance he hanana hoihoi. Manaʻolana e ʻike iā ʻoe ma laila!

ICF

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao