Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

FreeConference.com: Wikiwiki, leʻaleʻa, FREE!


 

No laila, pono ʻoe e mālama i kahi hālāwai me nā mea kāhea mai ka honua holoʻokoʻa. Loaʻa iā ʻoe kahi waihona palena palena akā pono ʻoe i kahi lawelawe e hiki iā ʻoe ke hilinaʻi. ʻAʻohe kelepona i hāʻule. ʻAʻohe hoʻoiho paʻakikī. ʻAʻohe uku huna.

Maʻalahi ka hoʻohana, akāka ʻole a manuahi ʻo FreeConference.com. Makemake, 'manuahi' manuahi.

ʻO FreeConference.com ka lawelawe kūkā kūkā kamaʻilio manuahi o ka honua. Ua haku mākou i kēia mea. Hana maikaʻi mākou.

Lawe i kekona kekona. E kau inoa no kahi moʻokāki manuahi. Loaʻa iā ʻoe nā mea āpau e pono ai. Inā ʻoe e hana maikaʻi ana i kā kāhea kūkā kamaʻilio kelepona a i ʻole makemake ʻoe e ʻōlelo 'E hui pū me aʻu i kahi hālāwai pūnaewele.

E hoʻomaka koke i kahi kūkā kamaʻilio manuahi, a i ʻole e hoʻonohonoho i kahi kelepona no a mahope. ʻO kā mākou helu kelepona kūwaho e hoʻohui iā ʻoe me nā poʻe kāhea manuahi a puni ka honua!

ʻO cinch nā hālāwai pūnaewele. Kaʻana i kāu loulou a hiki i nā mea āpau ke hele i kāu hālāwai mai kā lākou pūnaewele pūnaewele. No ka manuahi. Kaʻana i kāu pakuhi. Hoʻouka a palapala i kēia manawa. A i ʻole e hālāwai he alo a he alo me ke wikiō. ʻAʻohe hoʻoiho. ʻAʻohe lohi.

FreeConference.com
Wikiwiki Leʻaleʻa. Manuahi.

ʻAʻohe kau waihona? Kakau inoa i kēia manawa FREE!

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao