Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

Nānā Mea Kūʻai Aku: Pastor Brown o nā lawelawe a TOG

ʻO Pastor Brown mai nā lawelawe ʻo Tabernacle a ke AkuaPehea e hoʻohana ai ʻo Pastor Ronald H. Brown i ka FreeConference.com e hoʻolako pono ai i ka poʻe i hoʻololi i ka honua

Mai kāna ʻoihana i hoʻokumu ʻia ma Orlando, Florida, ua hoʻohana ʻo Pastor Ronald H. Brown i ka FreeConference.com e alakaʻi i nā pule pule i kēlā me kēia pule i ka 7 AM e alakaʻi i nā pule uwao no ka poʻe āpau e pono ai ke kōkua ʻuhane, a e kūkākūkā i nā aʻo a nā Baibala me kona anaina.

E pili ana iā Pastor Brown

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana ʻO ka halelewa o nā lawelawe a ke Akua i ka 2001, ua haʻalele ʻo Ronald H. Brown i kāna hana, a ua ola ʻo ia i loko o ka ʻike hoʻololi i ke ola o kāna keiki. Ua loaʻa iā ia kahi hale hakahaka ma o ke kula seminary āna e hele nei, a ua koi ʻia e hana i ka hana a Kristo ma o ka hoʻokumu ʻana i nā ʻoihana TOG.

"Na ke Akua wau i kāhea mai nei iaʻu," wehewehe ʻo Pastor Brown, "He mea kaumaha ia a me ke kuko pū kekahi, a ke hoʻokele nei ia iā ʻoe inā manaʻo ʻoe ʻaʻole hiki."

Pehea e hoʻohana ai nā lawelawe ʻo TOG iā FreeConference.com e hoʻohui me kā lākou pepeiao

Hoʻomaka ʻo Pastor Brown a me kāna anaina i kēlā me kēia kakahiaka pule pule me kahi pule nīnūnē e hoʻohana ana FreeConference.com's free conference calling service, with 500+ conference to date, and over 100,000 minute logged. Ke pule nei lākou no ka poʻe nele i ke kākoʻo - ʻo ka ʻuhane, ke kino, a i ʻole ka manaʻo. Ua hele mua ka hapa nui o lākou e noi i nā pule, akā pule pū ka ʻoihana no Congress, First Responders, a me ko lākou ʻāina holoʻokoʻa.

Hoʻohui i nā poʻe āpau o ka US me kahi maʻalahi, intuitive, ʻaha kūkā kūkā

Loaʻa i nā Kuhina TOG nā poʻe kāhea mai kahi mamao loa e like me South Carolina, Colorado, Ilinoi, a ma waho o ka ʻāina, pili pili pono lākou āpau. FreeConference.com. Pili kēia mau mea kelepona iā FreeConference.com e hoʻohui iā lākou i ka ʻoihana mai ko lākou wahi kū hoʻokahi.

"FreeConference.com ka mea maikaʻi iā mākou. Nui nā poʻe a mākou i ʻike ʻole ai, kamaʻilio ʻia, a kōkua ʻia ai, me ka ʻole o FreeConference.com, "wahi a Pastor Brown.

I ka wā e hoʻolālā ai i nā huakaʻi a hui pū me nā lālā o ka hale pule o waho, hoʻohana ʻo Pastor Brown a me nā lālā o TOG Ministries FreeConference.com e launa pū me kekahi a me ka mālama ʻana i nā uku lōʻihi. Hoʻohana lākou i nā kāhea kūkā kamaʻilio manuahi me he ʻōnaehana kākoʻo e mālama i ko lākou lālā.

Haʻaheo ʻo FreeConference.com i ka lawelawe ʻana i nā Kuhina TOG me nā ʻaha kūkā kelepona kiʻekiʻe, maikaʻi

Ma ke ʻaha kūkā noi ma 24/7 e kōkua ai iā Pastor Brown a me nā lālā ʻē aʻe o TOG Ministries e hoʻolaha i ka ʻōlelo a ke Akua i kēlā me kēia mea e pono ai ke kākoʻo, a lilo i agena no ka loli i loko o ko lākou kaiāulu.

Ua hōʻuluʻulu ʻo Pastor Brown iā ia me ka pololei loa: “Ke hana nei mākou i ka hana a Kristo. He aha ke kumu o ka Ekalesia inā ʻaʻole e kākoʻo i ko mākou mau hoa kāne a me nā wahine, a me ko mākou kaiāulu holoʻokoʻa? "

Hiki ke ʻike ʻia nā ʻike hou aʻe ma ka ʻO ka Halelewa a ke Akua Kuhina ma kā lākou paena, a i ʻole ʻO ka ʻaoʻao Facebook o ka Halelewa a ke Akua lawelawe.

Ke hoʻomaka nei i kahi laina pule o kāu? Kaomi ma aneʻi e heluhelu ai i kā mākou blog e pili ana i ka hoʻomaka ʻana no FREE

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao