Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

Pehea e hoʻonohonoho ai i kahi hālāwai

Pehea e hoʻonohonoho ai i kahi hālāwai

 

Me FreeConfer, aia ʻelua ala o ka hoʻonohonoho ʻana i ka ʻaha kūkā, ma ka hana ʻana i kahi 'kau ʻole'kāhea a i ʻole'pūnaewele-papahana'kāhea. E ʻike he aha ka ʻokoʻa, a ʻike pehea e hana ai kēlā me kēia mea iā ʻoe.

Kāhea Hoʻomaha ʻole

ʻAʻole pono ʻoe e hoʻonohonoho maʻamau i kahi kāhea e hoʻomaka i kahi hālāwai, no ka mea hiki iā ʻoe ke kaʻana like i kāu ʻIke Kūʻē. Hiki ke loaʻa kāu kikoʻī Kūkākūkā ma kāu email leka uila, ma kāu dashboard a i ʻole ma ka lumi hālāwai pūnaewele. Ke kope ʻia kēlā mau ʻike, hiki iā ʻoe ke hoʻouna iā ia i kāu poʻe hui ma o ka leka uila a i ʻole ka leka uila a hoʻomaka i kahi kāhea kūkā wikiō aiʻole ma ka pūnaewele halawai koke aiʻole ma kahi lā ma hope.

ʻO ka hoʻonohonoho ʻana i ka ʻaha kūkā

Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kā mākou Kelepona Hoʻolālā hiʻona e hoʻolālā i kāu mau hālāwai ma mua. Ke komo koke ʻoe i loko o kāu moʻokāki, kaomi i ka pihi 'Hōʻike' ma ka papa kuhikuhi hālāwai e hoʻomaka ai i ke kaʻina. E noi mua ʻia ʻoe e koho i ka lā a me ka manawa e hiki ai kāu kāhea, a me ka hāʻawi ʻana i kahi kumuhana a me ka papahana o ka ʻaha kūkā. Ma kēia pakuhi, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i ka hui ma ke ʻano he Kāhea hou.

A laila, noi ʻia ʻoe e koho i kāu Hoʻokaʻaʻike no nā mea komo e komo i ke kāhea. Hiki iā ʻoe ke koho iā lākou inā loaʻa iā lākou i kāu Puke Makau, a i ʻole kikokiko a paʻi paha i kā lākou leka uila i ke kahua ma ka luna. Hiki i nā mea komo ke wehe ʻia ma ke kaomi ʻana iā 'Wehe ʻia' kokoke i kā lākou ʻike pili.

I kēia manawa, aia ʻoe ma ka Hoʻonohonoho Kūkākūkā. Ma kēia pakuhi, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i ke kāhea a koho mooolelo ke hoʻomaka nei ka hālāwai (hāʻawi ʻia ua kau inoa ʻoe i ka hiʻohiʻona ma kā mākou hoʻopau hou hale kūʻai), a / a hoʻohui i kekahi mea hou aʻe lahui or uku ʻole helu helu helu no kāu poʻe i komo e hoʻohui i FreeConferensi.

ʻO ka hope, e ʻike ʻoe i ka ʻIke Kūpono, kahi e hiki ai iā ʻoe ke nānā i ka holoʻokoʻa o ka hālāwai hoʻonohonoho ʻia. Ke ʻoluʻolu ʻoe i ka hālāwai, kaomi iā 'Schedule' e hōʻoia.

Hoʻouna ʻae ʻo FreeConference i kahi leka uila i kāu poʻe hui pū me nā ʻike āpau a lākou e pono ai e hui pū i ka hālāwai. Hiki iā lākou RSVP i loko o ke kono e hōʻike e hui pū ana lākou i ke kāhea. 15 mau minuke ma mua o ke kāhea ʻana, e hoʻouna pū aku ʻo FreeConferensi i kahi leka uila hoʻomanaʻo no laila e hoʻomaopopo ʻia ka poʻe āpau i ka hālāwai e hiki mai ana.

E huli i kahi hālāwai

Kuikahi mālama i kāu mau hālāwai e hiki mai ana āu i hoʻonohonoho ai a me kāu mau hālāwai ma mua i hala.

malalo o Upcoming Nā ʻaha kūkā, ʻike ʻoe i kahi papa inoa o kāu kāhea hou aku. Maʻaneʻi, hiki iā ʻoe ke 'hoʻoponopono' i kāu kelepona a hele i waena o ka Kelepona Hoʻolālā ke kaʻina inā pono ʻoe e hoʻololi i ka hālāwai, e like me ka hoʻonohonoho hou ʻana i kāu hālāwai a i ʻole ka hoʻohui ʻana i nā mea komo hou. Hiki iā ʻoe kekahi nāmua ke kāhea inā makemake ʻoe e ʻike i ka mea i loaʻa iā RSVP no ka hālāwai.

Ua helu ʻia kāu mau kelepona ʻana ma lalo i hala iho nei Nā ʻaha kūkā, kahi e loaʻa ai kāu hōʻuluʻulu manaʻo post-call o kāu mau kelepona a me nā loulou o kāu Kāhea Hoʻohui.

ʻAʻohe kau waihona? Kakau inoa i kēia manawa FREE!

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao