Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

E hoʻonui i kāu hoʻopili ʻana ma nā hālāwai pūnaewele me kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo he 10.

ʻAʻole nui ka poʻe e leʻaleʻa i nā hālāwai pūnaewele. I mea e hōʻemi ai, pono ka maikaʻi o kēlā me kēia hui. ʻO kahi mea nui i ka hālāwai ʻana me ka maikaʻi ka hoʻopili ʻana mai kāu poʻe komo. Ma kēia pou, e kamaʻilio mākou e pili ana i nā ʻōlelo aʻoaʻo he 10 e hoʻonui ai i kāu hana i ka wā o nā hālāwai pūnaewele.Hoʻohui hui pūnaewele

E hoʻomaka a hoʻopau paha i ka hālāwai pūnaewele me kahi hoʻomākeʻaka.

Manaʻoʻiʻo kēia mea kākau aloha aloha i ka hoʻomaka ʻana me kahi ʻōlelo hoʻomākeʻaka e hiki wawe ai ka nānā ʻana o kāu poʻe i hele mai. Eia kahi laʻana: "ʻEhia mau limahana e hoʻoponopono ai i kahi echo? ʻAʻole, koʻikoʻi kekahi hoʻoponopono i kēlā leo a i ʻole ua kipaku ʻia ʻoe a pau. ”

E hoʻomaka i kahi poʻo me ke akamai Hoʻoponopono.

E nānā i nā mea maʻalea. ʻO ka lā o ka pule, hiki i nā manawa hālāwai a me nā papa hele aku i nā mea āpau ke nānā i loko o kā lākou ʻike. E mālama i nā hālāwai e like me ka pōkole me ke kamaʻilio ʻana a me nā kōkua ʻike e mālama i ka poʻe hou.

E hōʻike akāka i ka papahana o ka hālāwai pūnaewele.

He mea nui ka hoʻonohonoho ʻana. Pono ka mea hoʻoponopono o ka hālāwai e papa inoa i nā kumuhana āpau e kūkākūkā ʻia. Hiki iā ʻoe ke hana i kēlā i ka hoʻomaka o ka hālāwai, a i ʻole waiho iā ia i ka ʻāpana agenda o kāu mau hui i kono ai.

Paipai i kahi lewa pilina.

Pono ka mea hoʻomalu e hāʻawi i nā kuleana i nā poʻe āpau e pili ana i ka mea e hoʻokomo ai i kāu kumuhana hālāwai. ʻOiai hiki iā lākou ke hōʻole, kāhea i ka poʻe e ʻōlelo. Ma mua o ka neʻe ʻana i kahi kumuhana ʻē aʻe, e kāhea i ka poʻe no ka hoʻokomo. E hōʻoia inā lākou aole ma ka aa.

ʻO Candy Crush.

Paipai ka ʻai ʻana i ka Candy i ka hoʻopili ʻana, ʻoiai i kēia hihia pono lākou e hoʻolako iā ia iho. ʻAi kēlā me kēia mea komo i kahi ʻāpana o ke kanakē ke hoʻohana ʻia kahi huaʻōlelo nui, e kōkua ana iā lākou e nānā a loaʻa i kahi kō kō.

Hiki iā lākou ke hōʻole, akā kāhea iā lākou.

Inā kāhea ka mea hoʻoponopono i nā poʻe e ʻōlelo, e hoʻopili nui nā mea āpau. E hoʻokau kēia i ke kaomi kūpono i ka poʻe e hele ana e nānā, a e hōʻike ana hoʻi i kahi hōʻailona o ka mahalo i ka manaʻo o kēlā me kēia.

E mālama i nā manaʻo.

No ke aha e kākau ai nā haumāna i nā memo i ka wā o ka haʻiʻōlelo? E mālama i ka ʻike a komo i kā lākou aʻo. Pili ka manaʻo like ma aneʻi, e lawe i kāu poʻe i lawe i nā memo no ka hālāwai pūnaewele a me ka hālāwai ma hope.

E nānā i nā hōʻailona a nā poʻe e hoʻouna ai ke makemake lākou e ʻōlelo.

Hilahila loa paha kekahi poʻe (e like me aʻu) ke keʻakeʻa i loko o ka hālāwai pūnaewele. ʻAʻole ia he kumu no ka emi o ka waiwai o kā mākou mau manaʻo. Inā hiki i ka moderator ke hāʻawi iā mākou i kahi nod.

E waiho i kahi hopena i nā kūkā kamaʻilio.

Hiki ke kūkākūkā ʻia nā hopena o nā kumuhana hālāwai. Hōʻike i kāu poʻe i hele mai he mea nui ko lākou mau manaʻo ma ka hāʻawi ʻana iā lākou i kahi balota, kahi paio, a i ʻole ke kumu hoʻoholo. E kōkua nō ia i ke komo i ka hālāwai hou.

E hoʻomaʻalahi i ka hoʻoholo ʻana.

I ka hoihoi o ka manawa a me ka pono, pono ke kaʻina hana hoʻoholo e like me ka hiki. Pono i ka mea hoʻoponopono e hana i kahi kaʻina o ka hoʻokele i kēlā hoʻoholo maʻalahi inā he balota, nā koho maopopo a i ʻole kahi papa manawa.

 

FreeConference.com ʻo ka mea hāʻawi manuahi i ka hālāwai kūkā kamaʻilio manuahi, e hāʻawi iā ʻoe i ke kūʻokoʻa e koho pehea e hoʻopili ai i kāu hālāwai ma nā wahi āpau, i kēlā me kēia manawa me ka ʻole o ke kuleana.

Hana i kahi moʻokāki manuahi i kēia lā a ʻike i ka teleconferencing manuahi, hoʻoiho wikiō ʻole, kaʻana like ʻana i ka pale, ka ʻaha kūkā pūnaewele a me nā mea hou aʻe.

[ninja_form id = 7]

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao