Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

5 mau ala e hoʻokipa ai i kahi hālāwai pūnaewele ma mua o ka hui ʻana i hoʻokahi

ʻO ka loaʻa ʻana o kahi pono hālāwai pūnaewele manuahi ma kou manamanalima 24/7 maʻalahi a maʻalahi hoʻi e hoʻokipa i nā ʻaha kūkā kamepiula i kēlā me kēia manawa o ka lā, ma nā wahi āpau o ka honua.

ʻO ka hui pūnaewele FreeConference.com me ʻelua mau hui kelepona kūkā

1) Hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i nā lula!

ʻOiaʻiʻo, ʻo ke kumu #1 e hoʻokipa ai i kāu hālāwai ponoʻī ʻo ia ka mea e hui ai ʻoe ma kāu ʻōlelo ponoʻī. ʻO ka hana ʻana i kahi moʻokāki me kahi lawelawe hālāwai kūkā manuahi e hāʻawi iā ʻoe i ka hiki ke hoʻokipa i nā hālāwai pūnaewele inā makemake ʻoe a me ka mea āu e makemake ai. Hāʻawi nā lawelawe e like me FreeConference.com i nā mea paʻa moʻokāki i nā ʻano hoʻonohonoho hālāwai kūkā e hoʻololi e like me kā lākou makemake hālāwai.

2) Hiki iā ʻoe ke lilo i ka ʻaha kūkā kelepona

freeconference.com kahea hālāwai kūkā online nā mana hoʻoponopono lumi hālāwaiMa kahi o ka hiki ke kono i ka poʻe i kāu hālāwai kūkā virtual, loaʻa iā ʻoe ke komo i kāohi moderator ma o kāu lumi hālāwai pūnaewele manuahi dashboard i ka wā e mālama ai i kahi hālāwai.

Inā makemake ʻoe e kelepona ma ke kelepona, hiki iā ʻoe ke hoʻomalu i kāu kelepona ʻaha kūkā me ka hoʻohana ʻana i ke kī kī hoʻopā ma hope o kou komo ʻana i kāu PIN moderator. Ma ke ʻano he mea hoʻoponopono o kāu ʻaha kūkā, hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i nā hālāwai kūkā, kaʻana like i kāu pale ma ka pūnaewele, hoʻomumu i nā mea kelepona, a i ʻole hoʻoneʻe i nā mea kelepona makemake ʻole ʻia mai kāu hālāwai kūkā—ʻo nā mea āpau me ke kaomi (a i ʻole ke kaomi) o kahi pihi!

3) Hiki iā ʻoe ke kono i nā poʻe i kāu hālāwai pūnaewele i hoʻonohonoho ʻia

ʻO nā mea hana hālāwai pūnaewele a me nā lawelawe kūkākūkā e ʻae i nā mea hoʻokipa e hoʻouna i ka leka uila (a i ʻole kalena) pōkole i nā poʻe komo ke hoʻonohonoho lākou i nā hālāwai ma o kā lākou moʻokāki. He mea maʻalahi kēia hana i ka hoʻonohonoho ʻana i nā hālāwai a hāʻawi i ka ʻike e pono ai i kāu mau malihini i kono ʻia i ka neʻe hoʻokahi!

4) Hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i nā kelepona ʻaha kūkā

ʻO kekahi mea maikaʻi ʻē aʻe o ka hoʻokipa ʻana i kāu mau kelepona hālāwai kūkā a i ʻole nā ​​hālāwai pūnaewele ʻo ka hiki ke hoʻopaʻa leo leo. Me FreeConference.com, leo palena ʻole. leo hoʻopaʻa leo hālāwai kūkā loaʻa me ke kau inoa ʻana i kekahi o kā mākou hoʻolālā uku e hoʻomaka ana ma $9.99 wale nō i hoʻokahi mahina. Ma waho aʻe o ka loaʻa ʻana o kahi moʻolelo verbatim o kāu mau ʻaha kūkā i hala aku nei, ua maʻalahi nā kelepona kelepona i ka poʻe hiki ʻole ke hele i kāu hālāwai i hala e lawe ʻia i ka wikiwiki.

 

5) Hiki iā ʻoe ke hoʻokipa i nā hālāwai pūnaewele a me nā kelepona ʻaha kūkā 100% manuahi!

E lawe i 10 kekona e kau inoa no kahi moʻokāki ma FreeConference.com a hoʻomaka e hoʻokipa i ka hālāwai kūkā i kāu mau hālāwai pūnaewele i kēia lā! Me kahi mooolelo manuahi, loaʻa iā ʻoe ke komo i nā hiʻohiʻona āpau a me nā mea hana i loaʻa e like me ka hālāwai kūkā wikiō, ke kelepona ʻana o ka ʻaha kūkā honua, ke kaʻana like ʻana o ka ʻaoʻao pūnaewele, a me nā mana moderator e hoʻohana i kēlā me kēia manawa āu e makemake ai!. He 100% manuahi ka hoʻopaʻa inoa ʻana a koi wale i kahi inoa, kahi leka uila kūpono, a me kahi ʻōlelo huna.

FreeConference.com Hōʻuluʻulu Manaʻo Hōʻuluʻulu Manaʻo

 ʻAʻohe kau waihona? Kakau inoa Ano!

[ninja_form id = 7]

&

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao