Support
Hui HuiKau inoaLogin Hui i kahi huiAnai hoʻopaʻa 'i 

5 Nā koho koho Skype maikaʻi loa a no ke aha ʻoe e hoʻohana ai iā lākou

skype mea hoʻohana ma ke kāhea kūkākūkā pūnaewele me iOS apple macbook"Aloha?"
"Aloha?"

"E, no laila-"
"He aha-"

"Aloha ʻoe e hele mua-"
“E hele i mua, e ke kāne”

"Hahaha"
"Hahaha"

No ka hapanui o nā mea hoʻohana kamepiula, he noi nui ʻo Skype no kahi kokoke he ʻumi mau makahiki, a ʻoiai he nui nā hana a me nā mea hoʻohana e makemake mau mākou i kahi ʻenehana ʻē aʻe, inā paha ʻo nā mea nānā pūnaewele, nā papaho pāʻoihana kaiapili, a i ʻole ma kēia hihia nā noi VoIP. Eia nā koho koho Skype ʻelima maikaʻi loa:

skype koho no iOS - Appear.inPuka.in

Makemake ʻoe e like me kahi Milenialia? He maʻalahi kēia wikiō e kāhea nei i nā polokalamu manuahi, manuahi, a ʻano ʻoluʻolu. E hana maʻalahi i kahi loulou lumi, a ʻo ia kāu URL no ʻoe a me kāu poʻe kelepona e hui pū ai. Kāhea wikiō me 8 mau kānaka me ke kamaʻilio a me ka kaʻana like ʻana i loaʻa. ʻAʻohe hoʻoiho, ʻaʻohe kau inoa, a loaʻa ma iOS.

Google HangoutsNā mea ʻē aʻe skype: google hangout

Ke haʻalele ka poʻe iā Microsoft, aia iā Google i ka pono? Hāʻawi kēia skype ʻē aʻe i nā kāhea hoʻohana a i ka mea hoʻohana a hiki i ka 10 mau pilina ma ke kelepona hoʻokahi a manuahi ka hapa nui ma waena o ka US a me Kanada. E like me Chrome i ka Internet Explorer, ua wehewehe ʻia ʻo Google Hangouts e nā mea he nui ʻo Skype me ke ʻano kāhea maikaʻi ʻoi aku.

Whatsappkoho no skype - Whatsapp

Me nā mea hoʻohana he biliona a ʻoi, ʻaʻole pono ʻoe e hopohopo inā ʻaʻohe App i kāu mau mea kelepona. Hāʻawi kēia hiʻohiʻona SMS i nā kelepona VoIP maʻalahi me kahi kaomi o ke pihi i loaʻa ma ka Android, iOS, a me Windows. ʻO ka wā pōkole wale nō ka hiʻohiʻona kāhea o ka hui i loaʻa ʻole (akā), hiki iā ʻoe ke loaʻa nā kelepona 1-on-1 wale nō me kāu mau hoa hoʻohana Whatsapp.

Skype nā mea ʻē aʻe: VocaʻO Voca

Hoʻokahi no nā kelepona. ʻO Voca kahi polokalamu Android a me iOS e hāʻawi nei i nā kelepona hoʻohana-i-mea hoʻohana manuahi, nā kelepona wikiō, nā huaʻōlelo, a me kekahi o nā palena ʻāina palena liʻiliʻi loa i nā ʻāina he 200+. Kāhea ka mea hoʻohana (hoʻohana App) i ka ʻikepili inā pili ʻole ka hāmeʻa iā Wi-Fi, a hoʻopunipuni ʻia nā leka āpau no nā pilikia palekana.

FreeConference.comskype alternatives: manuahi pūnaewele a me nā kelepona kūkā kamaʻilio me FreeConference.com

I kekahi manawa inā ʻaʻole ʻoe e kani i kou pepeiaohao ponoʻī, ʻaʻohe mele. Kuikahi ʻo ia ka hui pū o nā koho Skype i haʻi ʻia ma mua, maʻalahi a hoʻoiho manuahi, ʻaʻole pono nā mea hoʻohana i kono ʻia e kāhea e kiʻi i ke kāhea, me nā hiʻohiʻona e like me Hoʻomaʻa ʻana o ke aniani, kaʻana like ʻana i ka palapala, ka ʻōlelo, ka wikiō a me ke hoʻopaʻa leo ʻana. Eia kekahi, hāʻawi ia i ka helu kūwaho manuahi i nā helu no ka ʻaha kūkā leo e hiki ai ke hoʻohui i kāu lumi hālāwai pūnaewele.

FreeConference.com Hōʻuluʻulu Manaʻo Hōʻuluʻulu Manaʻo

ʻAʻohe kau waihona? Kakau inoa Ano!

[ninja_form id = 7]

Hoʻokipa i kahi Kahea Kūkākūkā Kūkākūkā a i ʻole ʻAha Kūkā Video, e hoʻomaka ana i kēia manawa!

Hana i kāu moʻokāki FreeConference.com a kiʻi i nā mea āpau āu e makemake ai no kāu ʻoihana a i ʻole hoʻonohonoho e kū i ka honua, e like me ke wikiō a Nā ʻ .lelo Palapala, Kelepona Hoʻolālā, ʻO nā leka uila leka uila, nā hoʻomanaʻo, A oi.

Hoailona UP ¶
kela aoao